HNŽ

Tužiteljstvo HNŽ o premlaćivanju Eldina Buljine

Eldin Buljina je istražiteljima kazao da su ga pretukli tetak Safet Brkić i njegovi sinovi.
Vijesti / Flash | 22. 09. 2020. u 19:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iz Tužiteljstva Hercegovačko Neretvanskog kantona su se oglasili povodom slučaja premlaćivanja Eldina Buljine (20) iz Mostara. Na upit "Avaza", kažu da  poduzete sve potrebne mjere i radnje pod nadzorom dežurnog županijskog tužitelja.

''Prijavljene osobe S.B., I.B., A.G., S.B., V.B. i A.B. su privedene, uhićene i ispitane u PU Konjic, obavljen je očevid mjesta na kojem se događaj dogodio. Područno tužiteljstvo Konjic je od SKB Mostar zatražilo liječničku dokumentaciju o vrsti i težini ozljeda oštećenog E.B. Oštećeni E.B. je otpušten iz bolnice i dao je svoj iskaz istražiteljima PU Konjic. Pripadnici PU Konjic, po nalogu županijskog tužiteljstva nastavljaju s poduzimanjem i drugih istražnih radnji u cilju utvrđivanja svih okolnosti pod kojima se dogodio ovaj događaj, dakle istraga u ovom predmetu je u tijeku'', navela je Ana Rajič, glasnogovornica Tužiteljstva HNŽ.

Podsjetimo, Eldin Buljina je istražiteljima kazao da su ga pretukli tetak Safet Brkić i njegovi sinovi. Nakon premlaćivanja su ga bacili u kanjon i urinirali po njemu.

Kopirati
Drag cursor here to close