optužbe

Trump negirao da je seksualno uznemiravao dvije žene

Vijesti / Flash | 13. 10. 2016. u 08:09 K.K.
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kontroverzni biznismen i kandidat Republikanske stranke za predsjednika Sjedinjenih Američkih Država Donald Trump negirao je optužbe dvije žene, koje su tvrdile da ih je seksualno uznemiravao.
Prošlog petka se najprije pojavio se snimak na kojem Trump "nepristojno" govori o ženama, a nakon toga i optužba za seksualno uznemiravanje.

Kako piše "New York Times", 74-godišnjia Jessica Leeds i 22-godišnja Rachel Crooks iznijele su tvrdnje da ih je predsjednički kandidat seksualno uznemiravao.

Leeds je kazala kako je do toga došlo u avionu, tijekom leta za New York, dok Crooks tvrdi da je bila izložena seksualnom uznemiravanju od strane Trumpa u razdoblju dok je radila na recepciji Trump Towera u New Yorku.

Obje su poručile kako nisu podnosile bilo kakvu kaznenu prijavu.

Nakon što je ova vijest objavljena, Trump je negirao tvrdnje te izjavio kako se "ništa od navedenog nije dogodilo". Za Leeds i Crooks upotrijebio je termin "odvratne osobe".

Nakon što se pojavio video sa pogrdnim riječima na račun žena, zbog velikog pritiska unutar stranke Trump je uputio i ispriku.

Kopirati
Drag cursor here to close