Proizvodnja i prodaja droge

Točno u 'Metu' - Uhićeno devet osoba zbog droge

Prilikom pretresa, pronađeno je oduzeto oko šest kilograma materije koja svojim izgledom asocira na oponu drogu 'Cannabis Sativa L'
Vijesti / Flash | 22. 05. 2018. u 12:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

  / Ilustracija

 U akciji kodnog naziva "Meta" danas su pripadnici Federalne uprave policije (FUP) po nalogu i pod nadzorom Tužiteljstva Kantona Sarajevo (KS) uhitili deset osoba koje se sumnjiče za nedozvoljenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga.

''U sklopu navedene akcije, a po Naredbama Općinskog suda u Sarajevu, izvršeni su pretresi stanova/kuća i ugostiteljskih objekata na devet lokacija na području općina Ilidža, Novo Sarajevo i Centar, te je lišeno slobode 10 osoba incijala N.H. (1997.), N.H. (1974.), H.A. (1993.), Đ.N. (1993.), I.K. (1992.), A.K. (1991.), S.I. (1991.), A.A. (1997.), A.Ć. (1974.) i A.M. (1990.),  a koja se dovode u vezu sa naprijed navedenim kaznenim djelima'', navodi se u priopćenju FUP-a.

Prilikom pretresa, pronađeno je oduzeto oko šest kilograma materije koja svojim izgledom asocira na oponu drogu 'Cannabis Sativa L', te manje količine materija koje svojim izgledom asociraju na opojne droge 'Kokain' i 'Speed', te vatreno oružje, streljivo, mobilni telefonski aparati i SIM kartice i drugi predmeti koji potiču ili se dovode u vezu sa predmetnim kaznenom djelom.

Osobe lišene slobode su privedene u službene prostorije Federalne uprave policije radi kriminalističke obrade nakon čega će ista biti u zakonskom roku predata Kantonalnom tužiteljstvu Kantona Sarajevo uz Izvještaj o izvršenom kaznenom djelu.

Asistenciju prilikom pretresa su pružali pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova Kantona Sarajevo. 

Kopirati
Drag cursor here to close