Još jedna prljava priča

Tko hrani velike zvijeri u Mostaru?

Vijesti / Flash | 05. 07. 2017. u 10:08 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Dok se čuje graja lige mjesnih zajednica s nedavno ušminkanog školskog igrališta u Mostaru, nekoliko stotina metara dalje 'čuje' se nesnošljivi smrad deponije smeća. U sred grada, u rijetkom zelenilu, mjesecima već gomila se smeće raznih 'vrsta' i prijeti zarazom''

Navodi se to u pismu čitatelja portala Bljesak.info, koji upozorava na veliku deponiju koja se skrila između zgrada.

''Čini se kako je ograđeni prostor za kontejnere izazvao kontra-efekat. Komunalci kontejnere ne žele vratiti na mjesto pa se ograđeni prostor koristi za bacanje silnog otpada. Mjesecima svjedočimo kako stari namještaj čak iz okolnih ulica završava u našem dvorištu a u zadnje vrijeme brine nas i otpad iz neke mesnice pa se spotičemo o ogromne kosti. Kao da netko hrani velike zvijeri'', navodi se u pismu.

U pismu se navodi kako je riječ o nekoliko kontejnera za cijelo naselje ali i da ih koriste i obližnje prodavaonice po potrebi.

''Ovo je sramota za grad. Baš tamo gdje bi mogla biti mala zelena oaza netko svojim nemarom pretvara cijeli kvart u deponiju. Ne bježimo od toga da među nama stanarima ima nesavjesnih i bezobraznih ljudi, ali otpad iz trgovina, mesnica i činjenica da komunalci mjesecima ne diraju deponiju stvarno je sramota'', navodi se u pismu.

Dodaje se kako je ''nemar očitiji činjenicom da komunalci često koriste ovaj hlad za odmor i da mirno gledaju u deponiju''.

Kopirati
Drag cursor here to close