SDP

Tihić nastavio iznositi neistine na račun SDP-a

Vijesti / Flash | 21. 06. 2012. u 14:56 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Socijaldemokratska partija (SDP) BiH uputila je danas reagiranje na intervju sa Sulejmanom Tihićem, tvrdeći da je u njemu "nastavio iznositi neistine na račun SDP-a".

"Tihić očigledno više ne može sakriti očaj zbog činjenice da on i njegovi ljudi iz SDA nakon 22 godine neće više obnašati vlast", navodi se u priopćenju SDP-a BiH.

Iz ove stranke ističu da je u spomenutom intervjuu Tihić pokušao objasniti neobjašnjivo i obraniti neobranjivo. Koliko je to daleko otišlo najbolje dokazuje tvrdnja da su se svi urotili protiv njega i SDA.

"Od Lagumdžije, Čovića, Dodika, Radončića, veleposlanika zapadnih zemalja, Brisela, Washingtona, do Moskve. Po Miloševićevom isprobanom modelu "ceo svet je protiv nas" Tihić pokušava od sebe napraviti žrtvu sveopće zavjere, te najavljuje da će radi "odbrane BiH putovati na sastanak lidera u Brisel", navodi se u priopćenju.

Osim toga, ističu u SDP-u, ponovo "podlo i zlonamjerno" predsjedniku SDP-a pokušava podmetnuti Keljmendija, koji nikada ništa u životu nije imao s tim čovjekom.

U isto vrijeme u stranačkom rukovodstvu SDA sektor sigurnosti i dalje suvereno vode ugledni članovi SDA, veterani crne liste SAD-a.

"Ukoliko Sulejman Tihić i dalje nastavi s ovim i sličnim podmetanjima, čeka ga tužba zbog pokušaja širenja bezočnih laži. Dužni smo podsjetiti Sulejmana Tihića da SDP dio svojih predizbornih obećanja nije ispunio zbog očitih opstrukcija SDA i upravo zbog tih opstrukcija, čija je kulminacija bila odbijanje proračuna, SDP više nije bio spreman gubiti vrijeme te smo odlučni u funkcioniranju nove parlamentarne većine", zaključuje se u priopćenju Centra za informiranje SDP-a BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close