Skup potpore

Thompson pred mostarski koncert: Samo pjesma, samo ljubav!

Vijesti / Flash | 06. 06. 2017. u 17:52 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Koncert potpore hrvatskim uznicima u Haagu, održat će se u četvrtak, 8. lipnja 2017., s početkom u 20 sati, a u organizaciji udruge Hrvatsko Srce Nade Mostar, i pod pokroviteljstvom odjela za branitelje Hrvatskog Narodnog Sabora, te zaklade za pružanje pravne pomoći hrvatskim braniteljima HVO-a.

Kako je najavljeno nastupaju Marko Perković THOMPSON, Mate Bulić, Sinovi Hercegovine, grupa Galeb, klapa Hrvoje, Marijan Knezović, samostalna vokalistica Lucija Šarčević iz Rame i drugi...

"Četvrtak, 8.6.2017., stadion HŠK Zrinjski s početkom u 20 sati. Pozivamo vas na skup potpore hrvatskim uznicima u Haagu, te svim nepravedno optuženim i osuđenim hrvatskim braniteljima HVO-a. Između ostalih nastupit će i Marko Perković Thompson, a mi njegovi fanovi, samo ćemo citirati organizatora ovoga skupa, Udrugu Hrvatsko srce nade: 'Samo pjesma, samo ljubav! Mržnja izjeda iznutra i njoj mjesta nema!' Ponosno i dostojanstveno dajmo podršku braniteljima!", stoji na služenoj stranici Marka Perkovića Thompsona.

Podsjetimo, Grad Mostar je zabranio okupljanje na Španjolskom trgu kojeg je najavila Udruga građana Djeca rata protiveći se nastupu Thompsonu i skupu podrške haaškoj šestorci.

Otkazivanje koncerta tražio je i SDP BiH, te bošnjačke i tzv. građanske stranke.

Za održavanje koncerta zabrinut je i PIC.

Kopirati
Drag cursor here to close