Iz Montegrotta Terme

Talijanski vijećnik Silvio Nardo odao počast Ljubi Bešliću

Grad Montegrotto zahvaljuje gradonačelniku Bešliću za dvadesetogodišnju suradnji i prijateljstvu između Mostara i Monttegrota.
Vijesti / Flash | 07. 09. 2021. u 14:22 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Silvio Nardo, vijećnik Gradskog vijeća Grada Montegrotta Terme iz Italije, u utorak je uime gradonačelnika grada Montegrotta Riccarda Mortandella i uime tog grada odao počast preminulom bivšem gradonačelniku Mostara Ljubi Bešliću.

"Grad Montegrotto zahvaljuje gradonačelniku Bešliću za dvadesetogodišnju suradnji i prijateljstvu između Mostara i Monttegrota, kao i brojne projekte, posebice one socijalne, a koje su realizirali na dobrobit svih građana", kazao je tom prilikom talijanski vijećnik Nardo, priopćeno je iz Grada Mostara.

Bivši mostarski gradonačelnik Ljubo Bešlić preminuo je u petak 3. rujna u Zagrebu, nakon duže bolesti. Ljubo Bešlić zadnjih mjeseci se nalazio na liječenju u zagrebačkoj Klinici za infektivne bolesti dr. Fran Mihaljević, a njegovo zdravstveno stanje postupno, nakon posljednje operacije se pogoršavalo.

Naime, bivšem gradonačelniku Mostara sredinom veljače u Zagrebu je urađena transplantacija srca, nakon koje je njegovo zdravstveno stanje bilo stabilno. Bešlić je tada vozilom Hitne pomoći prevezen u Zagreb na operaciju.

Kopirati
Drag cursor here to close