Četiri godine rada

DVD Buna: Svijetli primjer društva koje služi kao servis zajednici kojoj pripada

U Domu kulture na Buni jučer je održana Izborna skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Buna
Vijesti / Flash | 07. 07. 2019. u 18:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Izborna skupština DVD Buna

U Domu kulture na Buni jučer je održana Izborna skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Buna, na kojoj je izabrano novo vodstvo i dodijeljene su zahvalnice predstavnicima institucija grada i županije, gospodarstvenicima, predstavnicima medija i  svima onima koji su u protekle četiri godine prepoznali i potpomogli rad DVD –a.

Foto: PR / DVD Buna uručio zahvalnice

Dobrovoljno vatrogasno društvo Buna osnovano je 29. lipnja 2015. godine, a za četiri godine svog djelovanja prepoznato je kao bitan faktor protupožarne zaštite, kako od lokalne zajednice tako i od Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar i nadležnih institucija sustava civilne zaštite u Mostaru i HNŽ-u.

''Od osnutka do danas, Vatrogasna postrojba DVD Buna je zabilježila preko 150 intervencija gašenja otvorenog požara, a svojim radom i zalaganjem pomažemo u provođenju brojnih aktivnosti na Buni, kako bi bili efikasan servis zajednici kojoj pripadamo.

U sklopu svoga djelovanja provoditi ćemo i dalje aktivnosti na razvoju svijesti građana o protupožarnoj zaštiti provođenjem edukacija.

Foto: PR / Izborna skupština DVD Buna

DVD Buna danas broji ukupno 37 članova, imamo Vatrogasnu postrojbu DVD-a Buna koja broji 20 članova od kojih je 13 članova obučeno za gašenje otvorenog požara  i posjeduju certifikat Dobrovoljnog vatrogasca, u posjedu smo dva kombi navalna vozila sa sustavima za gašenje otvorenog požara i jedne cisterne.

Ovo gore navedeno nas dovodi do spoznaje da smo u četiri godine od osnivanja imali jako uspješan i kontinuiran rad s kojim namjeravamo nastaviti i u budućnosti“, istaknuo je prilikom podnošenja Izvješća o radu dosadašnji predsjednik DVD Buna Dražan Krešić.

Dobrovoljno Vatrogasno društvo Buna nastavlja svoj rad uz vodstvo Antonia Zlomislića, Matea Lovrića i Manuela Andačića, uz nadzor Dalibora Solde, Stipe Andačića i Vedrana Puljića uz ostale članove Upravnog odbora DVD-a, koji su raspoređeni na druge dužnosti unutar DVD–a.

Kopirati
Drag cursor here to close