Svečana sjednica

Svečano proslavljen Dan općine Ravno

Svečana sjednica Općinskog vijeća organizirana je u povodu Dana općine Ravno i proslave blagdana Male Gospe. .
Vijesti / Flash | 07. 09. 2018. u 15:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dr. sc. Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije danas je bio nazočan na svečanoj sjednici Općinskog vijeća organiziranoj u povodu Dana općine Ravno i proslave blagdana Male Gospe. 

„Općina Ravno je mala i k tomu naša najmlađa lokalna zajednica. Međutim,  ako pogledamo što se sve u njoj poduzima - poglavito na stvaranju infrastrukturnih i gospodarskih pretpostavki za bolji život njezinih žitelja – vidimo da je to jedna vrlo poduzetna lokalna zajednica.

Stoga, Vama koji sudjelujete u zakonodavnoj i izvršnoj vlasti Općine, ali i svim stanovnicima i prijateljima Ravna, čestitam što u međusobnom zajedništvu, uz prave motive i mnogo zalaganja činite Općinu Ravno  sve poželjnijim mjestom za ostanak i kvalitetan život na ovim prostorima.“, rekao je predsjednik Herceg istaknuvši kako je Ravno jedinstveno po mnogo čemu - po povijesti, prirodnim ljepotama, tradiciji, a napose po svojim vrijednim  žiteljima.

Foto: Vlada HNŽ / Paljenje svijeća

„Vlada kojoj sam na čelu prepoznala je ove vrijednosti vaše lokalne zajednice, ali i razvojne potencijale koji će još više unaprijediti ovaj kraj i zadržati one bez kojih nam nema budućnosti – naše mlade. U suradnji s općinskim strukturama vlasti, a na dobrobit svih žitelja, na konkretan način sudjelovali smo u nekoliko projekata iz područja poljoprivrede, ruralnog razvitka, vodoprivrede, obrazovanja, ali i drugih resora.“, rekao je predsjednik Herceg dodavši i to kako je na svima nama velika odgovornost i obveza donošenja odluka koje mogu donijeti prosperitetu i napretku svake naše lokalne zajednice i Županije u cjelini.

„Birani smo, a vjerujem kako ćemo ponovno biti izabrani, da građanima konačno osiguramo bolji život i ostanak na stoljetnim ognjištima. To je ono što nas obvezuje, sve i na svim razinama vlasti. Samo zajednički - u sinergiji općinskih, županijskih i drugih razina vlasti, uz prave motive i mnogo zalaganja znati preuzeti odgovornost i odgovoriti na sve izazove koji su pred nama.“, istaknuo je predsjednik Herceg, čestitavši svim žiteljima općine Ravno njihov dan, kao i blagdan Male Gospe.

Inače, uz predsjednika Hercega, bili su nazočni i Slađan Bevanda, ministar unutarnjih poslova i Stjepan Krasić, ministar prometa i veza u Vladi HNŽ.

Kopirati
Drag cursor here to close