Premještaj

Sunita napustila Kaznenopopravni zavod u Mostaru

Sunita Hindić ubila je Ninu Ivankovića (55), vlasnika motela "Villa Ivanković" na Buni pored Mostara, 4. listopada 2019. godine.
Vijesti / Flash | 19. 07. 2021. u 14:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dvadeset dvogodišnja Sunita Hindić napustila je Kaznenopopravni zavod (KPZ) u Mostaru te kaznu zatvora od tri i po godine zbog ubojstva nastaviti izdržavati u Tuzli.

Premještaj je urađen na njen zahtjev i to prije pravosnažnosti presude, a ovo je za portal Klix.ba potvrdila braniteljica Sunite Hindić, mostarska odvjetnica Nada Dalipagić.

"Otišla je po svom zahtjevu na izdržavanje kazne zatvora od 3 i po godine prije pravomoćnosti presude. To joj pravo daje zakon, a na taj način će moći koristiti pogodnosti izlaska", kazala je Dalipagić

Sunita Hindić ubila je Ninu Ivankovića (55), vlasnika motela "Villa Ivanković" na Buni pored Mostara, 4. listopada 2019. godine.

Ona je u krajem svibnja osuđena u ponovljenom postupku na Kantonalnom sudu u Mostaru na tri i po godine zatvora za ubojstvo poduzetnika Nine Ivankovića.

Hindić je osuđena za ubojstvo iz nehata, a na to se Vrhovnom sudu FBiH žalilo Tužiteljstvo HNŽ ističući bitne povrede odredbi kaznenog postupka, pogrešno i nepotpuno utvrđivanje činjeničnog stanja, kao i odluke o kazneno-pravnoj sankciji.

Kopirati
Drag cursor here to close