Sjednica

Sunita na sudu: Voljela sam ga, nisam imala namjeru da ga ubijem

''U početku smo krili vezu jer je bio oženjen. Onda me je kasnije svima predstavljao kao djevojku.''
Vijesti / Flash | 20. 01. 2021. u 13:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sunita Hindić danas je sprovedena u Vrhovni sud Federacije BiH, gdje je održana sjednica na kojoj se razmatrala žalba Tužiteljstva HNK na presudu Kantonalnog suda u Mostaru kojom je fatalna Sunita zbog ubojstva mostarskog ugostitelja Nine Ivankovića (55) nepravomoćno osuđena na tri i pol godine zatvora, prenosi Avaz.

Sunita Hindić se obratila Vijeću.

''Nisam imala namjeru da ubijem Ninu Ivanovića. Bili smo u ljubavnoj vezi godinu dana on me je volio i ja sam njega voljela. U početku smo krili vezu jer je bio oženjen. Onda me je kasnije svima predstavljao kao djevojku. U ožujku sam ostala trudna s Ninom, ali sam imala spontani zbog čega smo bili nesretni. Bili smo zaljubljeni, ne bi mi palo na pamet da tako nešto uradim'' - rekla je sunita u Vrhovnom sudu FBiH.

Kako Avaz piše, njena odvjetnica Nada Dalipagić zatražila je da se prvostupanjska presuda potvrdi jer je riječ o nesretnom slučaju, odnosno prouzrokovanju smrti iz nehata.

Video: Šta je Sunita Hindić kazala u sudnici

Tužitelj Dragan Stupar je zatražio da se presuda Hindić ukine i predmet vrati prvostupanjskom sudu u Mostaru na ponovno suđenje.

Kopirati
Drag cursor here to close