Veleposlanstva

Strancima (ni) je žao zbog pada Vlade KS

''U prethodnih 12 mjeseci uvjerili smo se da je koaliciona vlada imala jasnu i pozitivnu viziju o tome kako unaprijediti život građana. Spremni smo na suradnju sa svima koji pokažu aktivnu i jasnu predanost promjenama''
Vijesti / Flash | 16. 12. 2019. u 15:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država, Velike Britanije, Francuske, Njemačke i Italije dale su zajedničku izjavu zbog predloga političkih lidera za smjenom Vlade Kantona Sarajevo.

''Ponavljamo da smo posvećeni građanima BiH i reformama koje će njima pomoći, a ne bilo kojoj političkoj stranci ili grupaciji. Politike i političare treba cijeniti prema načinu na koji odgovaraju na zahtjeve građana za boljim vlastima, ekonomskim reformama, borbom protiv korupcije i za poštivanjem ljudskih prava", poručuju u zajedničkoj izjavi.

''U prethodnih 12 mjeseci uvjerili smo se da je koaliciona vlada imala jasnu i pozitivnu viziju o tome kako unaprijediti život građana. Spremni smo na suradnju sa svima koji pokažu aktivnu i jasnu predanost promjenama s ciljem bolje političke i socijalne klime širom zemlje", navode.

Veleposlanstva poručuju da su BiH su potrebni političari koji su dorasli zadacima sa kojima se zemlja suočava, a oni će nastaviti pružati potporu  onima koji su odlučni da se s istima suoče na učinkovit način.

Kopirati
Drag cursor here to close