Osiguranje

Stolac: Vlada zahvalna policiji jer su izbori prošli bez izgreda

Vijesti / Flash | 20. 02. 2017. u 15:21 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dr. sc. Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije, uputio je danas Slađanu Bevandi, ministru unutarnjih poslova HNŽ i Iliji Lasiću, ravnatelju policije čestitku i javnu zahvalu na profesionalno obavljenom poslu pri osiguranju uvjeta za nesmetano odvijanje izbornog procesa u općini Stolac, u kojoj stoji:

Poštovana gospodo!

Na zadovoljstvo građana općine Stolac i cjelokupne javnosti, jučerašnji izborni dan potvrdio je kako izbori uistinu mogu biti praznik demokracije.

Svi sudionici izbornoga procesa iskazali su veliku odgovornost i profesionalan odnos spram obveza koje su tijekom izbornog dana stavljene pred njih.

Na poseban način ističem ulogu Ministarstva unutarnjih poslova HNŽ i u pripravi i u provedbi aktivnosti na osiguranju uvjeta za nesmetano odvijanje izbornog procesa.

Upravo poradi toga, Vama osobno, djelatnicima MUP-a HNŽ te vašim kolegama iz Srednjobosanske, Hercegbosanske i Zapadnohercegovačke županije, kao i pripadnicima Direkcije-ravnateljstva za koordiniranje policijskih tijela BiH čestitam na profesionalno obavljenom poslu i upućujem javnu zahvalu.

Vjerujem u to kako ćete s uspješnim provedbama aktivnosti i povjerenih Vam zadaća nastaviti i u vremenu pred nama, što će, zasigurno, doprinijeti poboljšanju općega sigurnosnog stanja na prostoru HNŽ i osnažiti povjerenje građana u policijske snage, priopćeno je iz Vlade HNŽ-a.

Zahvalu povodom operativne akcije u Stocu na službenoj stranici MUP-a uputio je i ministar Slađan Bevanda.

''Povodom kvalitetno planirane, organizirane i uspješno provedene operativne akcije „Izbori Stolac 2017. godine“, zahvaljujem se Komesaru policije MUP-a HNŽ, načelnicima policijskih uprava, zapovjednicima policijskih stanica, časnicima i policijskim službenicima MUP-a HNŽ, Upravi za administraciju i potporu MUP-a HNŽ, kao i pripadnicima MUP-a ZHŽ, HBŽ, SBŽ i Direkciji za koordinaciju policijskih tijela na profesionalno obavljenom poslu osiguranja izbornog procesa. Posebno pohvaljujem visoku profesionalnost i angažiranost svih policijskih službenika'', naveo je Bevanda.

Kopirati
Drag cursor here to close