Koronavirus

Što će se dogoditi sa izoliranim naseljem?

''Imajući u vidu posljedice koje mogu nastati, između dva zla smo odabrali manje pa smo ovo naselje stavili pod izolaciju''
Vijesti / Flash | 07. 04. 2020. u 10:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nihad Omerović, načelnik Srebrenika, kazao je za N1 da će sutra biti razmotrena mogućnost sužavanja ili potpunog ukidanja mjera nametnutih u klasteru Srednja Špionica - izoliranom naselju na području ove općine.

Omerović je u razgovoru za N1 rekao da se ulažu ogromni napori kako bi situacija bila pod kontrolom.

''Gradska zajednica Srebrenik zahvaćena je sa velikim klasterom u Srednjoj Špionici, a imamo i klaster Duboki Potok. Mi već duži period ulažemo ogromne napore i velika sredstva kako bismo na najbolji način odgovorili izazovima koji jesu pred nama'', rekao je Omerović za N1.

''U Srednjoj Špionici u 15 dana je bio veliki broj nekontroliranih kontakata nultog lica. Imajući u vidu posljedice koje mogu nastati, između dva zla smo odabrali manje pa smo ovo naselje stavili pod izolaciju. Sutra ćemo razmotriti mogućnosti li sužavanja ili potpunog njegovg ukidanja, ali poduzimajući sve mjere'', rekao je on.

Omerović je u razgovoru za N1 govorio o načinu borbe protiv koronavirusa zahvalivši se gospodarstvenicima s područja grada Srebrenika koji su u teškim vremenima našli način za djelovanje protiv ''globalne pošasti''.

Kopirati
Drag cursor here to close