prvi gospodin

Što bi Bill Clinton radio u Bijeloj kući?

Vijesti / Flash | 30. 10. 2016. u 11:06 K.K.
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za vrijeme suprugove predsjedničke kampanje 1992. godine Hillary Clinton izazvala je i pohvale i kritike kada je, u obrani svojeg aktivizma, rekla da bi "mogla ostati kod kuće i peći kolače i pozivati na čaj" u komentaru koje su neke kućanice doživjele kao uvredu.

Međutim, u petak - prije bombastične objave FBI-ja o novoj istrazi u vezi s njezinom e-mail prepiskom u doba kad je bila američka državna tajnica - ona je predložila način na koji bi njezin suprug Bill Clinton mogao provoditi vrijeme kao predsjedničin suprug: da vježba saksofon.

U radijskoj emisiji u kojoj je domaćin bio pjevač i glumac Keith Sweat, predsjedničkoj kandidatkinji postavljeno je pitanje svira li Bill Clinton još uvijek saksofon, kao što je prije, noseći crne naočale poput pravog jazzera, u vrlo gledanu televizijskom nastupu 1992. godine.

"Paa, nema baš puno vremena", rekla je ona uz smijeh i dodala: "ali rekla sam mu da bi bilo dobro da se ponovno malo 'zagrije' kako bi se time bavio u Bijeloj kući. Zar to ne bi bila dobra ideja?", rekla je Clinton, prenosi Hina.

Kopirati
Drag cursor here to close