Akteri bez komentara

Stižu reakcije nakon navodnog partija u Bijeljini

Podsjećamo, za N1 je večeras potvrđeno da je načelnik Bosanskog Petrovca Dejan Prošić sudjelovao ne jednoj proslavi u ovom gradu nakon čega će mu biti uručen prekršajni nalog.
Vijesti / Flash | 05. 05. 2020. u 20:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što su mediji izvijestili o navodnom novom slavlju i druženju dužnosnika u Bjeljini u doba pandemije korona virusa, reagirao je Branislav Borenović, predsjednik Partije demokratskog progresa. Na fotografiji koju je danas objavila BN televizija nalaze se, među ostalima, i dužnosnici PDP-a, a prvi čovjek ove stranke najavio je smjene ukoliko se navodi ispostave točnim.

''Nema dileme, svakom tko svojim neodgovornim ponašanjem ne poštuje mjere slijede sankcije. U ovom vremenu, ali i uvijek, potrebni su isključivo ljudi koji pokazuju odgovornost prema sebi, drugima i prema zajednici.  Ako su točni navodi koje su objavljeni nema kompromisa - smjena'', poručio je on.

Slučaj je komentirala i Jelena Trivić, narodna zastupnica u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

''Jednako kao što osuđujem ponašanje Staše Кošarca, osuđujem i ovakvo ponašanje svojih stranačkih kolega. Nema opravdanja. Ako djeca ne slave rođendane, ako ne slavimo slave nego samo unutar uže porodice, nema nitko pravo na ekskluzivno ponašanje'', poručila je ona.

Od aktera navodnog druženja u doba pandemije još uvijek se nitko nije oglasio.

Podsjećamo, za N1 je večeras potvrđeno da je načelnik Bosanskog Petrovca Dejan Prošić sudjelovao ne jednoj proslavi u ovom gradu nakon čega će mu biti uručen prekršajni nalog.

Sličan slučaj zabilježen je sinoć u Sarajevu gdje su se na druženju u jednom ugostiteljskom objektu okupile brojne poznate ličnosti. Događaj je prekinula policija.

Kopirati
Drag cursor here to close