Nervozni taksista

Srpska pjevačica napadnuta nožem u Bijeljini

Sanja je rekla taksisti da promijeni smjer, nakon čega je on počeo da bijesni, urla i prijeti. Odmah nakon toga je izvadio nož
Vijesti / Flash | 18. 04. 2019. u 11:25 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pjevačica Sanja Maletić napadnuta je preksinoć u Bijeljini od strane taksiste koji ju je vozio na destinaciju nakon završene emisije u kojoj je gostovala.

Naime, kako Telegraf.rs prenosi, sve se dogodilo nakon što je Sanja bila na snimanju emisije na BN televiziji, nakon čega je pozvala taksi i čovjeku koji ju je vozio rekla da ide na određenu adresu. Međutim, tijekom vožnje, Sanju su poslovni suradnici pozvali i rekli joj da se nađu na drugom mestu.

Sanja je tada rekla taksisti da promijeni smjer, nakon čega je on počeo da bijesni, urla i prijeti. Odmah nakon toga je izvadio nož i nastavio da prijeti.

Tasksista je potom naglo zakočio, a Sanja je probala da izađe iz automobila, da bi taksista izletio za njom iz automobila. Kako prenosi ovaj portal, policiju su pozvali iz obližnje trgovine.

Sanja i taksista su zatim sprovedeni u policijsku postaju. Međutim, Sanji je u stanici pozlilo i pala je u nesvijest, nakon čega joj je ukazana liječnička  pomoć.

- S obzirom na okolnosti koje su se sinoć dogodile, dobro sam. Istina je da se desio incident u Bijeljini. Napadnuta sam hladnim oružjem od strane taksiste sa kojim sam se vozila do određene destinacije. Lice je privedeno kao što sam i ja bila u policiji. U policijskoj stanici su mi pružili sve moguće uvjete kao nekome ko je u takvom stanju tu da bi mu pružili pomoć. Nažalost, ja imam bolest štitne žlijezde i hašimoto sindrom koji usko povezan sa štitnom žlijezdom... Ja sam hipersenzibilna, doživjela sam veliki šok, emotivni šok. Jako mi je pozlilo, pala sam u nesvijest u stanici i povraćala sam, pogubila sam se... Zvali su, naravno, odmah hitnu pomoć i stvarno su učinili sve što su mogli. Snimili su me na pravi način. Organizam mi je pretrpio nenormalan šok, od straha sam se skroz pogubila - kaže Sanja Maletić za Telegraf.

Kopirati
Drag cursor here to close