'Jedno dijete-jedan slatkiš'

Srednjoškolci darivali male pacijente u Županijskoj bolnici u Livnu

Cilj ove akcije je širenje božićnog duha dobrote, te su najavili i druge antivnosti u suradnji s učenicima srednjih livanjskih škola gdje će sav prilog biti namijenjen za humanitarne svrhe.
Vijesti / Flash | 11. 12. 2019. u 16:38 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Gimnazija Livno / Srednjoškolci darivali male pacijente u Županijskoj bolnici u Livnu

Tradicionalna akcija "Jedno dijete-jedan slatkiš" Vijeća učenika i Gimnazije Livno realizirana je u srijedu posjetom Stomatološkoj službi Doma zdravlja Livno i Odjelu pedijatrije Županijske bolnice u Livnu.

Kako su kazali livanjski gimnazijalci, navedenu stomatološku službu ove godine darovali su četkicama i pastom za zube te zubnim koncem i veselim plahtama za djecu pacijente, a na dječjem odjelu Županijske bolnice maleni pacijenti su obradovani slatkim paketićima, dok je prostor ambulante za preglede, kako kažu, osvježen veselim, šarenim plahtama.

Uz darove, učenici livanjske Gimnazije su radost u bolničke prostorije kao i nadu i ozračje zajedništva svim pacijentima ponovno donijeli pjesmom i smijehom, te su se ovom prilikom zahvalili svim zdravstvenim djelatnicima čiji je posao, kako kažu, poziv vrijedan divljenja, a čija se vrijednost ne ističe dovoljno.

Posebno ističu kako je cilj ove akcije širenje božićnog duha dobrote te su najavili i druge antivnosti u suradnji s učenicima srednjih livanjskih škola gdje će sav prilog biti namijenjen za humanitarne svrhe.

 

Kopirati
Drag cursor here to close