Akcija

Srcem za djecu Petrinje

U nastaloj situaciji posebno je teško djeci koja pored proživljenog šoka nemaju mogućnost niti pohađanja škole niti bavljenja sportskim aktivnostima.
Vijesti / Flash | 30. 01. 2021. u 19:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kao što je javnosti poznato grad Petrinju i širu okolicu pogodio je razoran potres.

Uz ljudske žrtve, u potpunosti je uništen veliki broj stambenih objekata, a uništene su ili nisu za uporabu i zgrade osnovnih i srednje škole s pripadajućim dvoranama.

U nastaloj situaciji posebno je teško djeci koja pored proživljenog šoka nemaju mogućnost niti pohađanja škole niti bavljenja sportskim aktivnostima.

Kako bi se djeci Petrinje pružila barem mogućnost bavljenja sportom, sportska natjecanja i druženja u sigurnom okruženju, pokrenuta je akcija 'Srcem za djecu Petrinje'.

Cilj ove akcije je u roku 30 do 60 dana skupiti dovoljno novčanih sredstava kako bi se izgradio novi montažni objekat s pripadajućim svlačionicama i sportskim rekvizitima /balon/, gdje bi sva djeca Petrinje dobila svoj prostor za sigurno druženje i mjesto za treninge.

''Pomozite nam da djeca Petrinje ne budu zaboravljena, da im pružimo priliku za oporavak i sretnije djetinjstvo, da dobiju prostor i sadržaj kako bi mogli ispuniti svoje dječje i sportske snove'', naveli su organizatori akcije.

Svaka vaša pomoć je važna. Neka bude od srca za djecu Petrinje.

UPUTE ZA UPLATU:
UDRUGA ZA SPORT I REKREACIJU BALON
Milana Nemčića 2. Desni odvojak 2; PETRINJA
IBAN: HR5524070001500013562
BIC: OTPVHR2X

Kopirati
Drag cursor here to close