Važna obavijest

Srbija: Građani iz regije bit će cijepljeni samo uz zakazani termin

Do danas je Srbija dozvoljavala cijepljenje i osoba koje ranije nisu najavile svoj dolazak ispunjavanjem online formulara odnosno nisu dobile zakazani termin.
Vijesti / Flash | 27. 03. 2021. u 14:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ravnatelj Ureda za e-upravu u Srbiji Mihailo Jovanović pozvao je državljane susjednih zemalja, među kojima je i BiH, koji nemaju zakazan termin za cijepljenje, da ne dolaze u Srbiju, jer bez zakazanog termina neće biti cijepljeni.

Jovanović je objasnio da na portalu e-uprave interesovanje za cijepljenje protiv Covid-19 mogu da, osim državljana Srbije, iskažu i strani državljani i bez boravka u Srbiji, nakon čega će dobiti termin.

"Svi drugi treba da znaju da, ukoliko nemaju zakazan termin, neće biti u prilici da se cijepljeni", rekao je Jovanović za Tanjug.

Danas i sutra u Beogradu i Novom Sadu mogu da se cijepe strani državljani, koji imaju zakazan termin.

Treba podsjetiti da je do danas Srbija dozvoljavala cijepljenje i osoba koje ranije nisu najavile svoj dolazak ispunjavanjem online formulara odnosno nisu dobile zakazani termin.

U Srbiji je danas počelo i cijepljenje gospodarstvenika iz regije, koja je osigurana preko regionalnog Komorskog investicionog foruma u suradnji s Vladom Srbije, a za koju se prijavilo oko 7.500 gospodarstvenika.

Strani državljani zainteresirani za cijepljenje mogu da se prijave na adresi - euprava.gov.rs.

Kopirati
Drag cursor here to close