Traži ga policija

Šmrkao kokain u čekaonici Doma zdravlja

U Domu zdravlja "Vračar" kažu da se incident dogodio u utorak u čekaonici.
Vijesti / Flash | 04. 07. 2019. u 12:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Video snimka na kojoj se vidi srednjovječni muškarac koji, prema prema tvrdnji autora snimke, u čekaonici Doma zdravlja “Vračar” u Beogradu konzumira narkotike, postao je viralan na internetu i šokirao je javnost.

Kako je potvrđeno u Domu Zdravlja “Vračar”, incident se dogodio u utorak, u čekaonici odjeljenja opće prakse kada je ponašanje jednog muškarca zabrinulo ostale pacijente, nakon čega je slučaj prijavljen dežurnoj medinckoj sestri koja je pozvala polciju, međutim muškarac je u međuvremenu otišao.

''U utorak na samom početku druge neko od pacijenata je sestri prijavio da se u čekaonici jedan mušakrac jako sumnjivo ponaša, nakon čega smo pozvali polciju iz najbliže stanice. Oni su jako brzo stigli, trebalo im je svega nekoliko minuta, ali taj muškarac je već otišao'', kaže direktor Doma zdravlja “Vračar”, Miroslav Dmitrović.

Je li muškarac konzumirao narkotike u čekaonici Doma zdravlja nitko službeno nije mogao da potvrdi jer ni direktor Dmitrović nije upoznat sa daljim tijekom istrage te se još uvijek ne zna šta se dogodilo sa muškarcem koji je snimljen u spornoj radnji.

''Policija nam je obećala da će u narednom vremenu češće obilaziti naše prostorije, kako se slučaj ne bi ponovio'', kaže Dmitrović.

Iz policijske stanice koja je reagirala po pozivu iz Doma zdravlja, nisu dali informacije o daljem tijeku istrage.

''Naš Dom zdravlja ima kamere, ali imamo šest katova, svaki dan kroz čekaonice prođe oko 2.400 pacijenata, te ne možemo da kontroliramo baš sve. Kamere su ga usnimile, te se nadam da će biti pronađen'', rekao je Dmitrović, prenosi Blic.

Kopirati
Drag cursor here to close