15. lipnja

Federalno ministarstvo organizira slavlje turskih praznika

Tema sastanka bila je nastavak dosadašnje saradnje i sudjelovanje veleposlanstva Turske u planiranim projektima ovog ministarstva na obilježavanju značajnih datuma, ličnosti i događaja iz obrambeno-oslobodilačkog rata
Vijesti / Flash | 30. 05. 2018. u 14:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Federalni ministar za pitanja branitelja i invalida obrambeno-oslobodilačkog rata Salko Bukvarević, u četvrtak je u Sarajevu, razgovarao sa veleposlanikom Republike Turske u BiH Haldunom Koçom.

Tema sastanka bila je nastavak dosadašnje saradnje i sudjelovanje veleposlanstva Turske u planiranim projektima ovog ministarstva na obilježavanju značajnih datuma, ličnosti i događaja iz obrambeno-oslobodilačkog rata, priopćeno je.

Foto: PR / Veleposlanik Koc i ministar Bukvarević

Veleposlanik Koç je iskazao interes da podrže jedan od projekata obilježavanju značajnih datuma u organizaciji Federalnog ministarstva, koji se održava u razdoblju obilježavanja nacionalnog praznika Republike Turske, 15. lipnja 2018. godine i što namjeravaju nizom aktivnosti provesti na teritoriji cijele BiH.

Ministar Bukvarević je obavijestio veleposlanika da je jedan od takvih događaja 'Sportske igre RVI FBiH', koje će biti održane 14. i 15. lipnja u Goraždu, koje se, inače, svake godine organiziraju u drugom gradu u FBiH.  U ovim sportskim igrama sudjeluje 500 RVI s teritorije cijele Federacije BiH. On je zahvalio veleposlaniku Koçu na dosadašnjoj saradnji i na podršci budućim projektima koje realizira ovo ministarstvo, priopćeno je iz Federalnog ministarstva za pitanja branitelja i invalida obrambeno-oslobodilačkog rata.

Kopirati
Drag cursor here to close