Pretres

SIPA: Uhićena jedna osoba zbog kokaina

Policijski službenici SIPA-e otkrili su i privremeno oduzeli oko 200 grama nepoznate materije bijele boje koja svojim izgledom i strukturom asocira na opojnu drogu kokain, dvije digitalne vage i mobilni telefon.
Vijesti / Flash | 27. 01. 2021. u 17:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Sipa / Uhićena jedna osoba zbog kokaina

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) danas su u suradnji sa MUP-om Županije Sarajevo i Federalnom upravom policije, u Sarajevu pretražili jednu lokaciju i slobode lišili jednu osobu zbog postojanja osnova sumnje da je počinila kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Tijekom pretraga stambenih objekata i pomoćnih objekata, pokretnih stvari i osoba, policijski službenici SIPA-e otkrili su i privremeno oduzeli oko 200 grama nepoznate materije bijele boje koja svojim izgledom i strukturom asocira na opojnu drogu kokain, dvije digitalne vage i mobilni telefon.

Osumnjičena osoba trenutačno se nalazi u prostorijama SIPA i nad njom je u tijeku kriminalistička obrada, nakon čega će u zakonskom roku biti predata u dalju nadležnost Županijskom tužiteljstvu Županije Sarajevo, priopćeno je iz SIPA-e.

Kopirati
Drag cursor here to close