Slobode lišene dvije osobe

VIDEO | SIPA u Mostaru privodi uhićene iz akcije 'Solinjanka'

U akciji ''Solinjanka'' pronađeno i privremeno oduzeto oko 70 grama smeđe praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu 'heroin', pištolj marke 'CZ 99', mobilni telefoni te vozila.
Vijesti / Flash | 29. 08. 2018. u 13:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu - SIPA, u srijedu su na području Mostara i Gruda, pod nadzorom Tužiteljstva BiH, realizirali operativnu akciju kodnog naziva “Solinjanka” u kojoj su dvije osobe lišene slobode zbog postojanja osnova sumnje da su počinile kazneno djelo iz člana 250. KZ BiH “Organizirani kriminal” u vezi sa kaznenim djelom iz člana 195. KZ BiH "Neovlašteni promet opojnim drogama".

Prilikom realizacije navedene akcije policijski službenici SIPA-e su po naredbi Suda Bosne i Hercegovine, izvršili pretres stambenih objekata, motornih vozila i osoba na dvije lokacije na području Mostara i Gruda.

Foto: Bljesak.info / SIPA privodi u Mostaru uhićene iz akcije 

"Tom prilikom je pronađeno i privremeno oduzeto oko 70 grama smeđe praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu 'heroin', pištolj marke “CZ 99”, mobilni telefoni koji su korišteni u međusobnoj komunikaciji prilikom krijumčarenja opojne droge heroin kao i putnička motorna vozila koja su korištena prilikom prijevoza opojne droge", priopćeno je iz SIPA-e.

Foto: Bljesak.info / SIPA privodi u Mostaru uhićene iz akcije 

U združenoj policijskoj akciji sudjeluju SIPA kao nositelj aktivnosti. a potporu pružaju Granična policija BiH, MUP HNŽ i MUP ŽZH.

Kopirati
Drag cursor here to close