Akcija 'Buna'

SIPA: Pretresi u Mostaru, oduzeto 85 vrećica kokaina

Policijski službenici SIPA-e su na području Mostara, lišili slobode jedno lice zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo kazneno djelo iz člana 238. Kaznenog zakona Federacije Bosne i Hercegovine.
Vijesti / Flash | 29. 01. 2020. u 17:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

  / Ilustracija

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu u srijedu su realizirali operativnu akciju kodnog naziva ''Buna'' usmjerenu protiv neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

Postupajući po naredba Županijskog tužiteljstva Hercegovačko-neretvanskog kantona i Općinskog suda u Mostaru, policijski službenici SIPA-e su na području Mostara, lišili slobode jedno lice zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo kazneno djelo iz člana 238. Kaznenog zakona Federacije Bosne i Hercegovine ''Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga'' . 

Tijekom akcije pretresene su tri lokacije na podrucju Mostara, prilikom čega je otkriveno i privremeno oduzeto 85 vrećica u kojima se nalazila nepoznata materija koja svojim izgledom i strukturom asocira na opojnu drogu kokain. Pored navedenog, privremeno su oduzeta i dva mobilna telefona.

Nakon kriminalističke obrade u prostorijama SIPA-e, osoba lišena slobode će bit  predana u dalju nadležnost Županijskog tužiteljstva Hercegovačko-neretvanskog kantona, navodi se u priopćenju SIPA-e.

Kopirati
Drag cursor here to close