200 tisuća eura

SIPA od Njemačke dobila 10 vozila

Ovih 10 vozila će biti ravnopravno stavljeno na raspolaganje službama "Borba protiv organiziranog kriminala'' i "Borba protiv terorizma" i time znatno unaprijediti rad istražitelja.
Vijesti / Flash | 16. 12. 2019. u 17:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Njemačka nastavlja dugogodišnju suradnju sa Bosnom i Hercegovinom za stvaranje sigurnijih uvjeta života za njeno stanovništvo.

Zbog toga je u ponedjeljak njemačka veleposlanica Margret Uebber predala 10 vozila u vrijednosti od 200.000 eura zamjeniku direktora Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA), Đuri Kneževiću.

Foto: SIPA / SIPA od Njemačke dobila 10 vozila

SIPA je kao tijelo za kazneno gonjenje nadležna za borbu protiv terorizma, organiziranog kriminala, teškog financijskog kriminala i korupcije kao i otkrivanje i istragu ratnih zločina na području cijele Bosne i Hercegovine. Ovih 10 vozila će biti ravnopravno stavljeno na raspolaganje službama "Borba protiv organiziranog kriminala'' i "Borba protiv terorizma" i time znatno unaprijediti rad istražitelja.

Njemačka ovim također želi doprinijeti tome da se izvrsna policijska suradnja između zemalja učinkovito odvija i da bude omogućeno da se kadar i sredstva koriste na učinkovit način, stoji u priopćenju Veleposlanstva Njemačke u BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close