Imenuju se članovi

SIP BiH: Aktivnosti na organizaciji ponovnih izbora u Stocu teku po planu

Vijesti / Flash | 10. 02. 2017. u 09:28 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U skladu s Uputstvom o rokovima izbornih aktivnosti za održavanje ponovnih izbora u osnovnoj izbornoj jedinici Stolac, Općinsko izborno povjerenstvo a privodi kraju postupak imenovanja članova biračkih odbora i akt o imenovanju će dostaviti Središnjem izbornom povjerenstvu BiH.

Prethodno je, na osnovu Instrukcije o provođenju ponovnih izbora za općinskog načelnika i općinsko vijeće u osnovnoj izbornoj jedinici Stolac, Središnje izborno povjerenstvo BiH provelo obuku novoimenovanih zamjenskih članova Općinskog izbornog povjerenstva Stolac koji imaju obavezu organizirati obuku za članove biračkih odbora.

Središnje izborno povjerenstvo BiH je održalo i sastanak sa 30 službenika Tajništva Središnjeg izbornog povjerenstva BiH, koji će koordinirati i nadgledati ponovne izbore u Stocu. Službenici Tajništva Središnjeg izbornog povjerenstva BiH će na dan izbora biti pisutni na svim biračkim mjestima, ali i u Općinskom izbornom povjerenstvu Stolac.

''Osigurana su i financijska sredstva potrebna za provedbu ponovnih izbora u Stocu. Vijeće ministara BiH jučer je donijelo Odluku o odobravanju 39.000,00 KM iz tekuće proračunske rezerve'', priopćeno je iz SIP-a BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close