Previranja

Sinčić: Jedan je 'Živi zid', odgovorne ćemo pravno goniti

Vijesti / Flash | 22. 07. 2016. u 15:47 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Šef 'Živog zida' Ivan Vilibor Sinčić organizirao je u petak popodne press konferenciju ispred Hrvatskog sabora, na kojoj će se osvrnuti na navode Siniše Gabrića i Hrvoja Kekeza, koji tvrde kako su preuzeli kontrolu nad 'Živim zidom'.

"Danas smo dobili rješenje Ministarstva uprave. Odbija se zahtjev Siniše Gabrića za promjenu sjedišta i osoba ovlaštenih za zastupanje 'Živog zida'. Utvrđeno je da sjednica izvanredne Skupštine nije valjano sazvana, na temelju toga se ni odluke donesene na istoj ne smatraju valjane.

Postoji samo jedan 'Živi zid' i jedan predsjednik, a to je Ivan Vilibor Sinčić. Ovo je pobjeda nad paraobavještajnim strukturama koje su htjele oteti našu stranku", rekao je Sinčić.

Sredinom lipnja u medijima se pojavila informacija o tome da je na izvanrednoj izbornoj skupštini 'Živog zida' izabran novi predsjednik umjesto Ivana Vilibora Sinčića, navodi Index.

"Zadovoljan sam rješenjem, nećemo se mnogo osvrtati više na ovakva podmetanja. To je bila skupština organizirana pred izbore, da se uvede pomutnja među naše birače i da se pokuša poslati poruka da je više 'Živih zidova'. Taj je projekt propao, pravno ćemo goniti sve odgovorne", poručio je Sinčić.

Kopirati
Drag cursor here to close