Mostar

Nova šetnja majki u Mostaru

Šetnja se u Mostaru, kao znak prosvjeda koji je krenuo putem društvene mreže Facebook, održala po drugi put.
Vijesti / Flash | 20. 03. 2019. u 15:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prosvjedna šetnja u znak podrške majci i djeci, organizirana putem društvenih mreža, održana je u srijedu 20. ožujka u Mostaru.

Sudionici šetnje su u 14 sati krenuli sa Španjolskog trga, te su se držali najavljene rute, pokraj Mepasa, kroz Splitsku i Dubrovačku ulicu te do kružnog toka i Sjemenarne. Šetnja se u Mostaru, kao znak prosvjeda koji je krenuo putem društvene mreže Facebook, održala po drugi put.

Foto: Bljesak.info / Druga prosvjedna šetnja mostarskih mama

''Majko, nisi sama. Vrijeme je da institucije počnu raditi na tome da zaštite tvoju djecu, našu djecu. Šetnja počinje sa Španjolskog trga a ruta je: Mepas, Splitska, Dubrovačka, kružni tok iznad pumpe i Sjemenarne. Ponesimo isječke iz pjesme Majko nisi sama, slike ručica, crteže naše djece, cvijet. Neka prvi dan proljeća bude prvi dan sigurnijeg i ljepšeg Mostara'', napisano je na događaju ranije najavljenom na društvenoj mreži Facebook.

Foto: Bljesak.info / Održana prosvjedna šetnja u znak podrške majci i djeci

Podsjetimo, istraga o navodnom zlostavljanju djece proteklih mjesec dana potresa javnost u Mostaru, koju su o ovom slučaju upoznali pojedini internetski portali objavivši svjedočanstvo majke koja, između ostalog optužuje sustav, da ''ne radi'' i štiti počinitelja, a ne žrtve.

Foto: Bljesak.info / Druga prosvjedna šetnja mostarskih mama

U međuvremenu je Tužiteljstvo HNŽ obustavilo istragu u ovom slučaju jer je utvrđeno da nema dovoljno dokaza da je počinjeno kazneno djelo za koje se osumnjičeni otac teretio.

Kopirati
Drag cursor here to close