Koronavirus

Šef financija BHANSA-e zaražen koronavirusom

Ivo Primorac je brat direktora BHANSA-e Davorina Primorca.
Vijesti / Flash | 24. 03. 2020. u 14:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novi slučaj zaraze koronavirusom u Mostaru je Ivo Primorac, šef financija Agencije za pružanje usluga u zračnoj plovidbi Bosne i Hercegovine (BHANSA).

Riječ je o bratu direktora BHANSA-e Davorina Primorca, koji je zet lidera HDZ-a BiH Dragana Čovića, objavio je Dnevni avaz.

Prema navodima ovih novina, Davorin Primorac također bi se trebao u sljedeća 24 sata podvrgnuti testiranju na koronavirus.

Na press-konferenciji Kriznog stožera HNŽ-a rečeno je kako se za sada ne može govoriti o novom kalsteru, odnosno novom izvoru zaraze, te da će to utvrditi epidemiolozi koji rade na tome.

Naime, kako doznaje Bljesak.info, zaražena poslovna žena iz Banja Luke je u proteklom razdoblju boravila u Mostaru u spomenutoj agenciji.

U tijeku je provjera svih oni s kojima je ova osoba bila u kontaktu. Radi se izolacija zaposlenika firme koju je posjetila te istraga oko mogućih kontakata s kojima je bila u vezi. Nakon ovoga, znat će se broj potencijalno zaraženih, te onih kojima će eventualno biti određena samoizolacija.

Danas je potvrđen prvi smrtni slučaj od posljedica virusa korona u mostarskoj bolnici. Preminuo je vozač direktora konjičkog Igmana. 

Kopirati
Drag cursor here to close