Sve je javno

SDP o jeziku u Bugojnu: Nitko nije pljeskao

''Iz samog toka i prijenosa sjednice može se uvidjeti kako vijećnici SDP-a nisu podržali izlaganje vijećnika Omerovića''
Vijesti / Flash | 02. 04. 2021. u 13:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

OV SDP Bugojno demantirao je da su njihovi članovi pljeskali vijećniku Općinskog vijeća Bugojno Semedinu Omerinoviću što je objavljeno u tekstu Žustro u općinskoj vijećnici: "Ako ćeš pričati hrvatski, nemoj u Bosni bit'".

''Vijećnici SDP-a u općinskom vijeću Bugojno poštujući Ustav, Zakone BiH i instituciju čiji su članovi, u cilju objektivnog informiranja bh. javnosti želi istaknuti:

Sjednica općinskog vijeća Bugojno koja je održana 31.03. 2021. godine bila je javnog karaktera, te je prijenos iste vršila Radio-televizija Bugojno tijekom cijelog njenog trajanja.

Iz samog toka i prijenosa sjednice može se uvidjeti kako vijećnici SDP-a nisu podržali izlaganje vijećnika Omerovića u kome se on obraća predsjedavajućem, niti su prekršili Ustav BiH.

Također, napominjemo d aje u tekstu navedena netočna informacija da su vijećnici SDP-a podržali izlaganje vijećnika Omerovića. Ako pogledate snimak RTV Bugojno, možete uočiti da ste iznijeli neistine, s obzirom na to da vijećnici nisu pljeskali ni na jedno izlaganje tijekom diskusije na već spomenutoj sjednici'', napisali su iz SDP-a u svom demantu.

Kopirati
Drag cursor here to close