katastrofalna politika

SDA: SDP nema pravo nikome držati lekcije

Vijesti / Flash | 07. 01. 2016. u 19:19 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stranka demokratske akcije (SDA) s gnušanjem odbacuje navode iz današnjeg priopćenja Socijaldemokratske partije (SDP) u kojem se na neprimjeren i neciviliziran način govori o prijedlogu Upravnog odbora za imenovanje direktora Univerzitetsko-kliničkog centra Sarajevo (UKCS), priopćila je SDA.

Navedeno imenovanje će biti obavljeno uz striktno poštivanje svih zakonom propisanih procedura i u skladu s radnim te stručnim i znanstvenim referencama potrebnim za takvo imenovanje, navedeno je također u priopćenju.

''SDP nema pravo nikome držati lekcije jer se radi o političkoj stranci koja je u proteklom mandatu vodila katastrofalnu kadrovsku politiku i polučila katastrofalne rezultate vladanja.

Državna administracija i javna poduzeća su prenatrpana kadrovima SDP-a dovedenim po rođačkoj, prijateljskoj i partijskoj liniji. Oni računaju na kratko pamćenje i misle da je javnost zaboravila da je npr. Vlada FBiH na čijem čelu je bio sadašnji predsjednik SDP-a, za izvršnog direktora u Autoceste imenovala njegovog rođenog brata!

Ova panična reakcija SDP-a je vjerojatno uzrokovana strahom od nalaza o poslovanju UKCS-a u razdoblju njihove vlasti i strahom od gubitka pozamašne kirije koju naplaćuju za smještaj Vlade FBiH i to u zgradi koja nije njihovo već državno vlasništvo'', citat je iz priopćenja Stranke demokratske akcije.

Kopirati
Drag cursor here to close