Lagumdžijin poštar

SDA: Dom naroda neće podržati smjene ministara Ahmetovića, Ibrahimovića i Kasumovića

Vijesti / Flash | 25. 06. 2012. u 15:39 Z.S.
Kopirati

Stranka demokratske akcije (SDA) pozvala je predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH Vjekoslava Bevandu da podnese ostavku.

"Vjekoslav Bevanda, iza koga stoje jedva tri nesigurna zastupnika HDZ-a BiH, predložio je, bez ikakvih valjanih razloga (samo na zahtjev SDP-a!) smjenu ministara Sadika Ahmetovića i Muhameda Ibrahimovića kao i zamjenika ministra Fuada Kasumovića iza kojih stoji član Predsjedništva Bosne i Hercegovine, sedam zastupnika u Predstavničkom domu i većina Bošnjaka u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH“, navodi SDA u priopčenju za javnost.

“Postupajući kao poštar Zlatka Lagumdžije produbio je krizu vlasti na državnoj razini i na taj način dokazao da nije dorastao obnašanju ovako važne funkcije!“, priopčeno je iz SDA.

Iz navedenih razloga, kako se dodaje, SDA poziva Vjekoslava Bevandu da podnese ostavku!

“Osim toga, predsjedavajući Bevanda, za razrješenje ministara iz reda bošnjačkog naroda neće dobiti potrebnu podršku u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH“, priopćeno je iz Službe za odnose sa javnošću SDA.

Kopirati
Prikaži komentare
Komentari
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.