Razgovori

Sattler pozvao Kordića i Marića na rješavanje hitnih pitanja za građane

Gradonačelnik Kordić i predsjednik Gradskog vijeća Marić naglasili su da je pred Gradskom upravom značajan posao i da su očekivanja građana velika.
Vijesti / Flash | 17. 06. 2021. u 20:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gradonačelnik Mostara Mario Kordić i predsjednik Gradskog vijeća Grada Mostara Salem Marić sastali su se danas s veleposlanikom Johannom Sattlerom, šefom Delegacije Europske unije i specijalnim predstavnikom EU u Bosni i Hercegovini.

Na sastanku je razgovarano o trenutnim aktivnostima nove Gradske uprave i infrastrukturnim projektima u gradu.

Gradonačelnik Kordić i predsjednik Gradskog vijeća Marić naglasili su da je pred Gradskom upravom značajan posao i da su očekivanja građana velika. Upoznali su veleposlanika Sattlera s planovima novog rukovodstva Gradske uprave, posebno kada je riječ o unaprjeđenju funkcionalnosti i transparentnosti, te o aktivnostima na realizaciji prioritetnih infrastrukturnih projekata.  

Veleposlanik Sattler pozdravio je napore nove uprave i pozvao na rješavanje hitnih pitanja za građane Grada Mostara. Na sastanku se također razgovaralo i o projektima čijoj je realizaciji doprinijela Europska unija kao i neophodnosti provedbe projekata koji bi ojačali ekonomiju i turizam, priopćeno je iz Grada Mostara.

Kopirati
Drag cursor here to close