Banja Luka

Sastanak Višković - Field: Potpora za ekonomske i socijalne reforme

Na sastanku u Banjoj Luci je naglašeno da je u cilju kreiranja i provođenja ekonomskih reformi od velikog značaja formiranje vlasti na svim nivoima, prenosi Fena.
Vijesti / Flash | 09. 10. 2019. u 13:59 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Veleposlanstvo Velike Britanije u Bosni i Hercegovini i dalje je opredijeljeno da na partnerskom odnosu pruža potporu u provođenju ekonomskih i socijalnih reformi, unapređenju poslovne klime, upravljanju u javnim preduzećima, kao i u oblastima energetike, rečeno je na sastanku predsjednik Vlade Republike Srpske Radovana Viškovića i britanskog veleposlanika Matthewa Fielda.

Višković je istakao da je Vlada opredjeljena za unapređenje privrednog ambijenta, povećanje plaća u realnom sektoru, rasterećenje privrede kroz kreiranje novih i izmjene i dopune zakonskih rješenja.

Na sastanku u Banjoj Luci je naglašeno da je u cilju kreiranja i provođenja ekonomskih reformi od velikog značaja formiranje vlasti na svim nivoima, te su iskazana očekivanja da će u skorije vrijeme biti izabarana Vlada Federacije BiH i uspostavljen novi saziv Vijeća ministara.

Razgovarano je o aktualnim političkim temama u RS i BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close