Tweet naš svagdašnji

Sarajevo na nogama: Vlasnika pekare kaznit će žena zbog podrške Karadžiću?!

Na Twitteru je Trivić podijelio fotografiju Mladića uz opis ''Jedan jedini'', a ''najavio'' je i ''prelazak iz komunista u četnike''…
Vijesti / Flash | 22. 03. 2019. u 12:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je vlasnik lanca pekara ''Manja'' Saša Trivić putem Twittera podržao ratnog zločinca Radovana Karadžića, oglasili su se iz spomenute pekare te se javno ispričali svima koji su se uvrijedili Trivićevim činom i poručili da će Saša Trivić biti adekvatno sankcioniran.

Portal Source objavio je kako se uvidom u vlasničku strukturu firme ''Krajina klas'', pokazalo da su vlasnici Trivićeva žena, Biljana Trivić i Saša Trivić.


Saša Trivić, vlasnik ''Krajina klasa'', te lanca pekara Manja, u kojima Sarajlije svakodnevno kupuju pekarske proizvode, a koji se mogu naći i na policama tržnih centara Bingo i Mercator, izazvao je buru reakcija na društvenim mrežama nakon što su isplivali njegovi komentari u vezi osuđenog ratnog zločinca Radovana Karadžića, ali i Ratka Mladića.

Na Twitteru je Trivić podijelio fotografiju Mladića uz opis ''Jedan jedini'', a ''najavio'' je i ''prelazak iz komunista u četnike'' zbog ''sarajevskih Srebrenica''.


Source navodi kako je Facebook preplavljen pozivima na bojkot njegovih pekara, a oni najglasniji pitaju javno Trivića kako može voljeti ratne zločince i to javno prezentirati, istovremeno uzimajući novac koji mu Sarajlije ostavljaju budući da ima pekare na Otoci, u Hrasnom, Vogošći, Čengić Vili, Koševu…

 

Kopirati
Drag cursor here to close