Cvijanović o zviždanju

'Sarajevo još jednom pokazalo da je tijesno'

Cvijanović je, komentirajući sinoćno zviždanje predsjedavajućem Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku tijekom obraćanja na otvaranju EJOF-a u Sarajevu, istaknula da je Dodik svoj posao odradio onako kako to rade ozbiljni državnici, neometen onim što se
Vijesti / Flash | 11. 02. 2019. u 12:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je da je Sarajevo sinoć na otvaranju Europskog omladinskog olimpijskog festivala /EJOF/ još jednom pokazalo da je tijesno, ali i nesposobno da prihvati ispruženu ruku i shvati da postoje događaji kada ne trebaju pokazivati  loše strane svog lica.

Cvijanović je, komentirajući sinoćno zviždanje predsjedavajućem Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku tijekom obraćanja na otvaranju EJOF-a u Sarajevu, istaknula da je Dodik svoj posao odradio onako kako to rade ozbiljni državnici, neometen onim što se tamo događalo. 

"Zbog toga postoji otpor ljudi iz Republike Srpske prema tom tijesnom Sarajevu, jer ono ne prihvaća nikog drugačijeg i drugog", izjavila je Cvijanović novinarima prilikom radne posjete Trebinju. 

Ona je istaknula da je zadovoljna što je organiziran takav događaj gdje su mobilizirane i lokalne i republičke strukture da surađuju sa razinom BiH. 

"To je dobar obrazac kako se mogu mobilizirati sve strukture da bi se organizirao važan događaj, bez obzira na sve različitosti i ono što nas dijeli u BiH", naglasila je Cvijanović, prenosi Srna.


Kopirati
Drag cursor here to close