Usmrtio dvije djevojke

Sanjin Sefić osuđen na 14 i pol godina zatvora

Sefić se tereti za teško kaznenodjelo protiv sigurnosti javnog prometa i kazneno djelo neukazivanja pomoći osobi ozlijeđenoj u prometnoj nesreći.
Vijesti / Flash | 26. 09. 2018. u 10:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Klix.ba / Sanjin Sefić u sudnici

Sudsko vijeće Kantonalnog suda u Sarajevu osudilo je Sanjina Sefića na 14 i pol godina zatvora za teško kazneno djelo protiv sigurnosti javnog prometa i kazneno djelo neukazivanja pomoći ozlijeđenoj osobi nakon prometne nesreće. 

Podsjećamo, optužnica je Sefića tereti da je 10. listopada 2016. godine u ulici Zmaja od Bosne u Sarajevu, vozeći velikom brzinom, automobilom usmrtio Selmu Agić i Editu Malkoč, nakon čega je pobjegao s mjesta nesreće.

Sefić se tereti za teško kaznenodjelo protiv sigurnosti javnog prometa i kazneno djelo neukazivanja pomoći osobi ozlijeđenoj u prometnoj nesreći. 

U tom predmetu su optuženi i Sanjinova sestra Sara Sefić, Dino Alić, Amar Salihović i Saud Nišić, koji se terete za pomaganje počinitelju nakon počinjenja kaznenog djela.   

Optužba je u završnim riječima zatražila da se Sefiću izrekne maksimalna zakonska kazna za spomenuta kaznena djela, dok je dbrana predložila izricanje oslobađajuće presude. 

Suđenje Sefiću i drugima počelo je 21. ožujka 2017. godine, a nakon što je prvooptuženi poslije uhićenja u Srbiji i boravka u ekstradicijskom pritvoru u Novom Sadu, odnosno provođenja ekstradicijskog postupka u siječnju iste godine izručen bh. pravosuđu.

Kopirati
Drag cursor here to close