Načelnik odjela

Rotacije u Gradskoj upravi: Trbonja umjesto Pajića

Trbonja je, stoji u glasniku, rješenjem gradonačelnika imenovana kao članica Stožera civilne zaštite Grada.
Vijesti / Flash | 16. 07. 2020. u 16:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako na internetskim stranicama Grada Mostara stoji da je načelnik Odjela gospodarstvo, komunalne i inspekcijske poslove Omer Pajić, u tom odjelu je došlo do rotacija pozicija.

Kako je objavljeno u Službenom glasniku Grada Mostara od 2. srpnja, načelnik tog odjela je Amira Trbonja. Pajić je pak ranije zatražio premještaj s funkcije načelnika odjela.

Trbonja je, stoji u glasniku, rješenjem gradonačelnika imenovana kao članica Stožera civilne zaštite Grada.

Da je Trbonja na čelu Odjela za gospodarstvo bilo je poznato po posljednjim istupima Grada Mostara, iako građanima i dalje ne rečeno tko su novi ljudi koji vode njihov grad, posebice odjela koji je, između ostalog, zadužen za komunalije koje su u Mostaru boljka.

Podsjećamo, ranijom odlukom o imenovanju člana Stožera civilne zaštite, moglo se i saznati kako je Mostar dobio novog gospodara gradske blagajne. Novi načelnik Odjela za financije i nekretnine postao je Amer Zubčević.

Foto: Bljesak.info / Ploča s nazivom nepostojećeg odjela

'Rotacije' u Gradskoj upravi o kojima građani ništa i ne znaju, predmet su inspekcijskog nadzora Ministarstva pravosuđa, uprave i lokalne samouprave Hercegovačko-neretvanske županije.

 
Kopirati
Drag cursor here to close