Ronioci u akciji

VIDEO | Ronioci izvukli vozilo potopljeno u Željuši

Ronioci su u srijedu ujutro započeli sa aktivnostima izvlačenja vozila iz Neretve u naselju Željuša, a akcija je okončana nakon par sati.
Vijesti / Flash | 19. 09. 2018. u 09:28 Bljesak.info
Izvlačenje vozila

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U srijedu oko 10.15 sati završena je akcija izvlačenja vozila iz Neretve sjeverno od Mostara.

Naime, ronioci su rano ujutro započeli sa aktivnostima izvlačenja vozila iz Neretve u naselju Željuša, a akcija je okončana nakon par sati.

Foto: Bljesak.info / Ronioci su izvukli vozilo iz Neretve

Radi se o osobnom vozilu VW Pasat koje je završilo u Neretvi, a koje je prethodno ukradeno u naselju Potoci i nakon neuspješne provale u Namex, potopljeno na ovome mjestu.

Foto: Bljesak.info / Akcija izvlačenja vozila iz Neretve

Policijska ophodnja izašla je na mjesto nesreće nakon prijave mještana koji imaju vikendice u blizini te izvršila provjere motornim čamcem.

Podsjetimo, jedan ili više počinitelja pokušao je opljačkati trgovinu Namex u mostarskom naselju Potoci, u ponedjeljak u jutarnjim satima, potvrđeno je za Bljesak.info iz Operativnog centra Mostar.

''U trgovini Namex u 3 sata i 30 minuta, u naselju Potoci, dežurna služba Sjever dobila je informaciju kako je u tijeku pljačka te je patrola upućena na lice mjesta. Pri dolasku, nisu zatekli počinitelje, a primjećeno je oštećenje na ulaznim vratima objekta'', rečeno je za Bljesak.info iz policijskog Operativnog centra.

Foto: Bljesak.info / Izvlačenje vozila iz Neretve
Foto: Bljesak.info / Vozilo je izvučeno na obalu Neretve

RK Neretva

U akciji izvlačenja ovoga vozila sudjelovali su ronioci Ronilačkog kluba Neretva, zajedno sa Interventnom spasilačkom službom, po zahtjevu Ministarstva unutarnjih poslova HNŽ.

Kopirati
Drag cursor here to close