Ronioci u akciji

VIDEO | Ronioci izvukli vozilo potopljeno u Željuši

Ronioci su u srijedu ujutro započeli sa aktivnostima izvlačenja vozila iz Neretve u naselju Željuša, a akcija je okončana nakon par sati.
Vijesti / Flash | 19. 09. 2018. u 09:28 Bljesak.info
Izvlačenje vozila
Kopirati

U srijedu oko 10.15 sati završena je akcija izvlačenja vozila iz Neretve sjeverno od Mostara.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Naime, ronioci su rano ujutro započeli sa aktivnostima izvlačenja vozila iz Neretve u naselju Željuša, a akcija je okončana nakon par sati.

Foto: Bljesak.info / Ronioci su izvukli vozilo iz Neretve

Radi se o osobnom vozilu VW Pasat koje je završilo u Neretvi, a koje je prethodno ukradeno u naselju Potoci i nakon neuspješne provale u Namex, potopljeno na ovome mjestu.

Foto: Bljesak.info / Akcija izvlačenja vozila iz Neretve

Policijska ophodnja izašla je na mjesto nesreće nakon prijave mještana koji imaju vikendice u blizini te izvršila provjere motornim čamcem.

Podsjetimo, jedan ili više počinitelja pokušao je opljačkati trgovinu Namex u mostarskom naselju Potoci, u ponedjeljak u jutarnjim satima, potvrđeno je za Bljesak.info iz Operativnog centra Mostar.

''U trgovini Namex u 3 sata i 30 minuta, u naselju Potoci, dežurna služba Sjever dobila je informaciju kako je u tijeku pljačka te je patrola upućena na lice mjesta. Pri dolasku, nisu zatekli počinitelje, a primjećeno je oštećenje na ulaznim vratima objekta'', rečeno je za Bljesak.info iz policijskog Operativnog centra.

Foto: Bljesak.info / Izvlačenje vozila iz Neretve
Foto: Bljesak.info / Vozilo je izvučeno na obalu Neretve

RK Neretva

U akciji izvlačenja ovoga vozila sudjelovali su ronioci Ronilačkog kluba Neretva, zajedno sa Interventnom spasilačkom službom, po zahtjevu Ministarstva unutarnjih poslova HNŽ.

Kopirati