Putem video-linka

Razmatrana PARP procjena BiH

Na sastanku su razmatrane teme koje se odnose na izradu NATO smjernica za BiH, implementacije partnerskih ciljeva i ispunjavanju obveza BiH u kontekstu pandemije izazvane virusom korona
Vijesti / Flash | 17. 11. 2020. u 12:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Radni sastanak predstavnika Ministarstva odbrane u Vijeću ministara i Oružanih snaga BiH sa predstavnicima Glavnog stožera NATO-a iz Bruxellesa na kojem je razmatrana Procjena procesa planiranja i revizije /PARP/ BiH održan je danas putem putem video-linka.

Na sastanku su razmatrane teme koje se odnose na izradu NATO smjernica za BiH, implementacije partnerskih ciljeva i ispunjavanju obveza BiH u kontekstu pandemije izazvane virusom korona, a u skladu sa dokumentom "Status implementacije Partnerskih ciljeva iz nadležnosti Oružanih snaga BiH za 2020. godinu", priopćeno je iz Ministarstva obrane u Vijeću ministara.

Vođa delegacije Ministarstva obrane i Oružanih snaga BiH na ovom sastanku bio je pomoćnik ministra obrane za međunarodnu suradnju Zoran Šajinović, a NATO šstožer u Bruxellesu predstavljao je Rohan Maksvel.

Sastanku je nazočio i zamjenik načelnika Zajedničkog stožera Oružanih snaga BiH za operacije general-major Ivica Jerkić sa suradnicima, kao i predstavnici NATO stožera Sarajevo.

Kopirati
Drag cursor here to close