Podrška Krajini

Radončić: Džaferović treba dati ostavku

''Džaferović napokon mora mrdnuti iz Sarajeva, otići pred građane koji su u strahu od ilegalnih migranata zaključani u svojim kućama", ocijenio je Radončić.
Vijesti / Flash | 18. 08. 2020. u 18:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nema rješavanja pitanja masovnih ilegalnih ekonomskih migracija bez promjene strateškog stava čija je personifikacija trenutni predsjedatelj Predsjedništva BiH Šefik Džaferović. Ovo je poruka Fahrudina Radončića, lidera SBB-a, koju je objavio na svojoj Facebook stranici, prenosi N1.

"Nedržavničkom podrškom veleposlaniku Islamske Republike Pakistan, koja je sustavni skrivalac identiteta tisuća ilegalnih migranata, Džaferović je ohrabrio ilegalne migrante da hrle ka i u BiH i da domaće policijske snage potpuno ignoriraju", napisao je Radončić.

Radončić je kazao da je počeo proces legalnih deportacija u skladu sa međunarodnim pravom, što je on kao ministar sigurnosti BiH inicirao, situacija bi bila sigurno bolja.

"Zato puno podrška građanima koji se okupljaju u Krajini. Džaferović napokon mora mrdnuti iz Sarajeva, otići pred građane koji su u strahu od ilegalnih migranata zaključani u svojim kućama", ocijenio je Radončić i dodao:

"Ako se boji, neka ostane u Sarajevu i, za početak, proglasi personom non-grata pakistanskog veleposlanika. Time bi pokazao da shvata ozbiljnost situacije i da počinje štititi suverenitet i sigurnost Bosne i Hercegovine i pravo građana. Ako to neće, ima i treće rješenje opcija – neka da ostavku!"

U Zastupničkom domu PSBiH - gdje se u slučaju ostavke bira njegov nasljednik - sigurno ima sposobnijih i odgovornijih političara iz SDA - zaključio je lider SBB-a.

 

Kopirati
Drag cursor here to close