Po naredbi

Radnici pokušali da postave grb BiH u uredu Kluba zastupnika SDS-a

Vijesti / Flash | 18. 01. 2012. u 11:39 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Radnici u Parlamentarnoj skupštini BiH danas su upali u ured Kluba zastupnika SDS-a u zastupničkom domu u kojoj je bila samo tajnica, tvrdeći da imaju naredbu da postave grb BiH.

Zastupnica SDS-a u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Aleksandra Pandurević izjavila je Srni da radnici nisu htjeli da odgovore na pitanje tajnice tko im je dao naredbu.

Pandurevićeva pita odakle nekome pravo da određuje kako će izgledati njihov radni prostor.

"Očito je da su neki u parlamentu BiH računali na naše emocije i ogorčenje zbog toga što je država BiH jučer rekla da oni koji su počinili ratni zločin u Dobrovoljačkoj nisu odgovorni za to i da su vojnici JNA izvršili samoubojstvo u Dobrovoljačkoj", istaknula je ona.

Prema njenim riječima, računajući na emocije i revolt prema državi BiH zbog njene takve odluke, radnici su došli da ih provociraju ne bi li izazvali njihov revolt.

Pandurevićeva je istaknula da je ovo samo jedna u nizu provokacija, podsjećajući da su i ranije skinuli sa vrata pločicu sa imenom predsjednika SDS-a Mladena Bosića proglasivši je neustavnom, mada to imaju svi klubovi zastupnika, a da ne priča o svakodnevnim sitnim provokacijama.

"Očito je da mi smetamo jer dolazimo u urede. Ali sve dok inzistiraju da mi budemo u ovoj BiH mi ćemo dolaziti i u onoj zgradi će jedna trećina biti naša i mi ćemo je uređivati kako hoćemo", poručila je Pandurevićeva.

Kopirati
Drag cursor here to close