'Krenuo u svatove'

Pucnjava u blizini kuće Muriza Memića, počinitelj identificiran

''Susjed mi je ispričao da je vidio automobil i opisao mi kako je to sve izgledalo'', kazao je Memić.
Vijesti / Flash | 30. 07. 2021. u 20:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U blizini kuće Muriza Memića u mjestu Kovači u Hrasnici (općina Ilidža), policijski službenici izvršili su očevid  nakon što je iz džipa u pokretu ispaljeno nekoliko metaka.

Kako je za N1 kazao Muriz Memić, nije pucano na njegovu kuću, ali je u ulici ispred nje pronađeno šest čahura.

''Ja nisam u tom trenutku bio u kući, ali jeste Arijana koja se mnogo uplašila. Susjed mi je ispričao da je vidio automobil i opisao mi kako je to sve izgledalo'', kazao je Memić.

Memić je kazao da se muškarac koji je pucao prijavio policiji.

Kako je navela sarajevska policija, dojavu o pucnjavi su primili danas oko 14:45 satima, a izlaskom na mjesto događaja potvrdili su da je došlo do upotrebe gasnog oružja nakon što je pronađeno nekoliko čahura.

''Daljim radom na terenu policija je došla do saznanja o vozilu i licu koje se dovodi u vezu s ovim događajem, te se rasvjetljavaju sve okolnosti vezane za isti. Raspolažemo informacijama da se radilo o upotrebi oružja iz vozila čiji je vozač navodno krenuo u svatove'', naveli su iz MUP-a KS.

Iz MUP-a KS su kasnije priopćili i da su nastavkom rada na rasvjetljavanju pucnjave koja se dogodila u blizini kuće Muriza Memića u općini Ilidža, identificirali počinitelja te ga sankcionirali.

Istakli su da je riječ o osobi inicijala S.B. nastanjenoj na Ilidži kojoj je izdan prekršajni nalog.

''Od istog je uz izdanu potvrdu privremeno oduzet jedan gasni pištolj i 33 komada municije za isti'', naveli su iz MUP-a KS.

O svemu je upoznat i dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva Žuapnije Sarajevo koji je priopćip da u konkretnom događaju nema elemenata krivičnog djela, te je osoba sankcionirana zbog činjenja prekršaja iz člana 38. Zakona o nabavljanju, držanju i nošenju oružja i municije u Županiji Sarajevo.

Kopirati
Drag cursor here to close