Priznanje

Prva nagrada 'Nijaz Slipičević' prvaku Europe u karateu Ivanu Klepiću

Na konferenciji za novinare predsjednik Fondacije Slipičević Hari Slipičević kazao je kako se već treću godinu za redom dodjeljuje nagrada "Nijaz Slipičević"
Vijesti / Flash | 19. 09. 2018. u 12:59

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Godišnju nagradu "Nijaz Slipičević", koju treću godinu za redom dodjeljuje Fonadacija Slipičević, na svečanosti u četvrtak dobit će karataš Ivan Klepić, osvajač naslova europskog prvaka. 

Na konferenciji za novinare predsjednik Fondacije Slipičević Hari Slipičević kazao je kako se već treću godinu za redom dodjeljuje nagrada "Nijaz Slipičević", a nagrada bi trebala biti svojevrsna odskočna daska mladim talentima koji nisu prepoznati u svom gradu. 

''Mi se trudimo kao Fondacija pomoći tim mladim ljudima, a trudit ćemo se i dalje kako bismo pomagali svim mladim talentima'', kazao je Slipičević. 

Svake godine dodjeljuju se tri nagrade, a ove godine stručni žiri u sastavu Elvedin Nezirović, Goran Karanović, Salko Pezo, Dragi Šestić te Dragan Marijanović, odlučio je treću nagradu dodijeliti Mostarskoj asocijaciji sporta (MAS) za ustrajan rad na popularizaciji sporta među mladima Mostara. 

Druga nagrada pripala je Plesnom studiju Mo-stars za niz osvojenih nagrada u protekloj godini te kontinuiran rad s djecom i mladima, dok je prvonagrađeni prvak Europe karataš Ivan Klepić, kazao je uime žirija Goran Karanović.

Svečanost uručenja nagrada "Nijaz Slipičević" bit će upriličena u četvrtak, 20. rujna, u Centru za kulturu Mostar, s početkom u 19 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close