Jasmina Izetbegović

Prva kćerka demantira vezu s prvim statističarem

"Ne smatram sebe medijskom ličnošću, već prilično privatnom osobom'', napisala je
Vijesti / Flash | 11. 09. 2020. u 08:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''S obzirom na današnje rapidno širenje vijesti o imenovanju Adnana Cerića na neku funkciju te povezivanja tog imenovanja sa mnom i mojom porodicom, nevoljko prekidam šutnju o svom privatnom životu da obavijestim dušobrižnike da Adnan i ja već nekoliko mjeseci nismo zajedno'', objavila je kćerka prvog čovjeka SDA, Jasmina Izetbegović, demantiravši tako vijest da je zaručena za budućeg direktora Agencije za statistiku BiH.

"Ne smatram sebe medijskom ličnošću, već prilično privatnom osobom. Iz navedenih razloga sam do sada šutjela na povremene medijske ispade čak i kad su plasirali čudesne izmišljotine (jednom su mi izmislili čitavog nepostojećeg supruga i dijete). Moje dosadašnje odbijanje da komentiram maliciozne laži, tračeve i budalaštine, kao i da se zamaram tužbama, je možda i ohrabrilo zlobnike da nastave sa svojim diletantskim piskaranjem raznih neistina'', poručila je Bakirova kći poželjevši Ceriću ''svu sreću i uspjeh u budućim pothvatima''.

''Također bih vas podsjetila da je Adnan prvenstveno diplomirani inženjer informatičkih nauka, pa tek onda Youtuber. Čovjek je u Federalnom zavodu za statistiku zaposlen od 2016. ili 2017., a mi smo se upoznali na ljeto 2019. Svim normalnim ljudima koji se bave svojim životima umjesto da se bave tuđom djecom se izvinjavam što sam im uopće oduzela vrijeme koje su potrošili na čitanje ove objave", napisala je.

Foto: instagram / Cerić je zaprosio Jasminu Izetbegović 

Podsjećamo, na mjesto zamjenika Agencije za statistiku BiH imenovan je Cerić koji je poznatiji kao CeriX.

Izetbegović i Cerić, pisali su mediji a oni nisu opovrgavali, bili su u vezi pa su u listopadu pale i zaruke. No, čini se, barem bi javnost trebala tako biti uvjerena, da je pukla ljubav i da od ponosnih objava budućeg života nema ništa. Kao da je brak koalicija. Ili, kao da nije.

Kopirati
Drag cursor here to close