Proslava

Proslavljen Dan općine i patron župe Stolac

Načelnik općine Stolac, Stjepan Bošković s izaslanstvom položio je vijenac kod spomen obilježja poginulim braniteljima HVO-a u središtu grada.
Vijesti / Flash | 20. 07. 2020. u 20:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:PR / Proslavljen Dan općine i patron župe Stolac

Stočani danas, na blagdan svetog Ilije Proroka obilježavaju Dan općine i patron župe. Svake godine Općina u suradnji s Crkvom priprema bogati vjerski, kulturni i zabavni program kako bi se na odgovarajući način obilježio ovaj dan. Zbog svima poznate situacije s koronavirusom, ove godine program obilježavanja je skromniji od dosadašnjih godina.

Program obilježavanja započeo je u 10 sati. Načelnik općine Stolac, Stjepan Bošković s izaslanstvom položio je vijenac kod spomen obilježja poginulim braniteljima HVO-a u središtu grada.

Foto:PR / Proslavljen Dan općine i patron župe Stolac

Svečanu sv. Misu na Ilindan ove godine trebao je  predvoditi hvarski biskup msgr. Petar Palić. Budući da je u međuvremenu objavljeno da je papa Franjo imenovao mostarsko-duvanjskim biskupom i apostolskim upraviteljem Trebinjsko-mrkanske biskupije msgr. Palića, došlo je do promjene.  Misu je ove godine predvodio don Željko Majić, delegirani generalni vikar iz Mostara.

Kopirati
Drag cursor here to close