Blagdani

Pripadnici Granične policije BiH u akciji blagdanskog darivanja

Pripadnici GPBiH ovom plemenitom akcijom izmamili su osmijeh i radost svakog djeteta i time pokazali humanost na djelu.
Vijesti / Flash | 21. 12. 2020. u 18:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenici Središnjeg istražnog ureda Granične policije BiH, uz niz operativnih akcija koje su realizirali posljednjih mjeseci, nisu zapostavili ni podjednako važnu akciju, humanitarnog karaktera.

Naime, povodom nadolazećih blagdana, organizirali su prikupljanje darova za djecu s posebnim potrebama, na osnovu donacija, i tom prilikom prikupili su namirnice, slatkiše, igračke i obradovali mališane, koji su s nestrpljenjem iščekivali dolazak policajaca u svoje prostorije.

Foto: PR / Pripadnici Granične policije BiH u akciji blagdanskog darivanja

Poštujući epidemiološke mjere, pripadnici Granične policije BiH, 21. prosinca 2020. godine, posjetili su Društvo za rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom „Kutak sreće“ u Širokom Brijegu, Zavod za specijalno obrazovanje i odgoj djece „Mjedenica“ u Sarajevu i JU Centar „Zaštiti me“ Banja Luka i iznenadili djecu dolaskom u uniformama, policijskim autima s rotacijom i dijeljenjem paketića.

Pripadnici GPBiH ovom plemenitom akcijom izmamili su osmijeh i radost svakog djeteta i time pokazali humanost na djelu. U navedenoj akciji, sudjelovao je i Sindikat Granične policije BiH.

Foto: PR / Pripadnici Granične policije BiH u akciji blagdanskog darivanja

Ovo je jedna u nizu humanitarnih akcija Granične policije BiH, a svakako će se ovakve aktivnosti nastaviti i u budućnosti, naravno, u skladu s mogućnostima.

Ovim putem zahvaljujemo svim sponzorima koji su svojim donacijama uveliko pomogli realizaciji ove plemenite akcije i želimo svima sretne nadolazeće blagdane, priopćeno je iz Granične policije.

Kopirati
Drag cursor here to close