Čestitka za rođendan

Prepoznajte li dječaka sa slike?

Predsjedavajući Predsjedništva BiH i lider SNSD-a Milorad Dodik danas proslavlja 62. rođendan.
Vijesti / Flash | 12. 03. 2021. u 12:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Sačuvao si dijete u sebi, iskren osmijeh i nježan zagrljaj. Ponosna sam na tebe! Srećan ti rođendan tata'', ovim riječima Gorica Dodik čestitala je svom ocu, Miloradu rođendan.

Predsjedavajući Predsjedništva BiH i lider SNSD-a Milorad Dodik danas proslavlja 62. rođendan.

Tim povodom, njegova kćerka oglasila se na Twitteru, objavivši očevu fotografiju iz djetinjstva. 

Dobro zdravlje i uspjeh u radu poželio je Dodiku u svojoj jučerašnjoj čestitci i predsjednik NR Kine Xi Jinping.

Xi je u čestitki naglasio da se odnosi između NR Kine i BiH proteklih godina dobro razvijaju, a pragmatična suradnja iznjedrila je plodne rezultate.

Suočavajući se sa pandemijom Covid 19, naveo je kineski predsjednik, BiH i Kina se iskreno pomažu i surađuju u ovoj zajedničkoj borbi, čime je tradicionalno prijateljstvo dodatno produbljeno.

"Nedavno ste, na moj poziv, prisustvovali Summitu lidera Kine i zemalja Središnje i Istočne Europe i time dali važan doprinos uspješnom održavanju ovog skupa. Kineska strana je spremna da, zajedno sa svim stranama, uključujući i BiH, radi na implementaciji dogovora sa Summita kako bi se suradnja Kine i zemalja Središnje i Istočne Europe podigla na još višu razinu", istaknuo je Xi.

On je naglasio da pridaje veliku važnost razvoju odnosa između NR Kine i BiH i spreman je da, zajedno sa srpskim članom i predsjedavajućim Predsjedništva BiH, u okviru inicijative "Pojas i put" i suradnje Kine i zemalja Središnje i Istočne Europe, ulaže napore kako bi zajednička suradnja doprinijela ostvarenju novih rezultata na dobrobit ovih zemalja i njihovih naroda.

Kopirati
Drag cursor here to close