Duboko suosjećanje

Premijer Herceg i mostarski muftija uputili sućut obiteljima stradalih

Vijesti / Flash | 14. 05. 2017. u 09:25 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U povodu zrakoplovne tragedije koja se jučer dogodila nadomak Mostara, Nevenko Herceg, predsjednik Vlade u osobno i u ime Vlade Hercegovačko-neretvanske županije uputio je sućut obiteljima nastradalih u kojoj stoji:

''Poštovane obitelji tragično nastradalih, s velikim žaljenjem primili smo vijest o nesreći u kojoj je smrtno stradalo pet naših dragih sugrađana.

U ovome tužnom trenutku naše su misli i molitve ujedinjene u bolu zbog prerano izgubljenih života.

Naša je tuga još veća zbog saznanja što je u ovoj nezapamćenoj tragediji živote izgubilo troje djece tek zakoračivši na stazu života.

Duboko suosjećajući s vama upućujem vam izraze iskrene i duboke sućuti'', istaknuo je županijski premijer Nevenko Herceg.

I mostarski muftija mr. Salem-ef. Dedović izrazio je sućut obiteljima poginulih u avionskoj nesreći koja se jučer dogodila u Mostaru.

“S tugom smo primili vijest o zrakoplovnoj nesreći, u kojoj je život tragično izgubilo pet osoba, od kojih troje djece. U ime Muftijstva mostarskog i u svoje osobno ime, obiteljima i prijateljima poginulih upućujem najiskrenije izraze sućuti i suosjećanja zbog bola koji ih je zadesio. Neka Uzvišeni Bog podari svoj blagoslov i utjehu živima, a mrtvima oprost!”, poručio je mostarski muftija.

Kopirati
Drag cursor here to close